RUST WAT KERSTMIS 2018

Wij zijn beide kerstdagen geopend voor lunch en diner

Lunch vanaf 12.00 uur

Diner vanaf 18.30 uur

 LUNCH

 Carpaccio van  oosters gemarineerde tonijn, gefrituurde gamba’s pikante sesamkrokantjes wasabimayonaise

***

Heldere bouillon met truffel ravioli ‘s

***

Herten rug filet, aardappelkruim, gebakken paddenstoelen en rode wijn jus

***

Chocolade surprise by Remy

€49.50

 

 

DINER

Carpaccio van  oosters gemarineerde tonijn, gefrituurde gamba’s pikante sesamkrokantjes wasabimayonaise

***

Heldere bouillon met truffel ravioli ‘s

***

Kreeftenstaart a la plancha, frisse venkelsalade en kreeftenschuim

***

Herten rug filet, , aardappelkruim, gebakken paddenstoelen  en rode wijn jus

***

Chocolade surprise by Remy

 

€ 65.00

 

 

 Top wijnen

Saint-Aubin 1er Cru, Le Champlot , Sylvain Langoureau 2015
frisse krachtige elegante bourgogne
€ 57.50

Rully 1er Cru, Les Cloux , Vincent Girardin 2015
vol, droog en krachtig, zachte afdronk
€ 55.00

Paololeo, Numen, Chardonnay Salento Italia 2016
volle krachtige smaak, gele appel en honing, lange afdronk
€ 36.50

Bosco del Merlo, Sauvignon Blanc, Turranio Veneto Italia 2017
kruisbes, citrus , vol en elegant
€ 35.00

PRIVILEGE MEMBER BETAALKAART

Vaste gasten betaalkaart (minimale inleg vanaf € 500,=)

Voordelen:

  • u heeft altijd een tafel bij reserveren ook in de zomer( met uitzondering van feestdagen, evenementen en partijen)
  • u wordt op de hoogte gehouden van evenementen
  • uitnodiging nieuwjaarsborrel members only
  • betaal met de kaart en u krijgt 10% korting op de factuur
  • u bepaalt zelf of, en welke info u per e-mail wilt ontvangen
  • saldo eenvoudig te checken op onze website

Privilegemember/betaalkaarthouder worden?
Mail dan uw naam en e-mail-adres naar rustwat@online.nl.
U ontvangt vervolgens van ons een email waar u de rest van uw gegevens kunt invullen om de kaart verder te valideren.

Voor meer informatie: bel 035 5383286 en vraag naar Marc Bon

COE