Blaricum Bed and Breakfast is een sfeervol gastenverblijf op 1 kilometer (loop-) afstand van Rust Wat, winkels en fietsverhuur. Goede bedden, ontbijt met streekproducten, gratis Wifi, parkeren voor de deur. In 2016 is Blaricum Bed and Breakfast uitgeroepen tot de beste B&B in Nederland!

Blaricum B&B nam deel aan het MAX TV programma Bed and Breakfast Nederland.

Voor informatie en reserveringen: www.blaricumbnb.nl of tel 06 5578 1678.

Dineren met gasten bij Rust Wat ?

EEN BIJZONDERE BED & BREAKFAST IN HET CENTRUM VAN HET ROMANTISCHE LAREN

Graag ontvangt Cornélie Kars u in deze unieke en bijzondere Bed & Breakfast ‘Het Hof van Laren’ in de 18e eeuwse boerderij de ‘Lijndebleusum’ in het Noordhollandse Laren. Een deel van de boerderij is in 2014 verbouwd tot een exclusieve maar vooral ook knusse B&B.

Een sfeervolle kamer op de begane grond met een eigen ingang, veel originele details, omringd door een prachtige tuin ontworpen door Luc Engelhard, zeer centraal gelegen met de Brink, restaurants, café’s en de winkels van Laren om de hoek, een heerlijk uitgebreid ontbijt met veelal biologische streekproducten, zelfgebakken en/of biologisch brood, zelfgemaakte jams, lemon curd en nutella, zelfgemaakte cruesli, biologische muesli, noten, versgeperst sap, verschillende soorten thee o.a. van het gerenommeerde Parijse merk ‘Mariage Frères’ en eieren van eigen kippen…

Voor meer informatie en reserveringen: www.hethofvanlaren.nl of tel 035 713 07 11.

hofvanlaren