RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                                       Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht + € 6.50 als hoofdgerecht + € 12.50

KOUD   € 12.50

 

Parmaham met gefrituurd scharrelei , Hollandaise-saus

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Huisgemaakte wildpaté met cornichons, zilveruitjes en cepesmayonaise

Rilette van gestoomde makreel met appel-knolselderijsalade,pepermayonaise

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Joost’s“ ambachtelijk gerookte zalm, rode uienringen, kappertjes, citroenmayonaise en toast

Klassieke cocktail van Hollandse garnalen (+ € 2.50 supplement)

Carpaccio van  oosters gemarineerde tonijn op krokant filodeeg, wasabimayonaise

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalotazijn       €17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 WARM € 12.50

Op de huid geroosterde zeebaars met antiboise

Slakken met pikante olie, knoflook, tomaat  en geitenkaas

Saté Kambing: saté van gemarineerde geitenhaas “Singapore style”

Halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook en Parmezaanse kaas(+ € 6.50 supl)

Gebakken eendenlever met  tarte tatin een jus  met appelstroop en calvados ( + € 2.50 supl)

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisin

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauwrug

Spaghettini a la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes  en romige kreeftensaus

Boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept met koolsla en Mo’s saus

Krokante zwezerik met risotto, jus met morieljes

Gebakken coquilles met aardappelpoffertjes, romige saus met pikante kerrie

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                  € 23.50

Van BBQ, Australische Black Angus entrecote, bearnaisesaus, gebakken paddenstoelen, groene groenten en dikke friet, voor 2 personen        € 59.00

In   bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                      € 29.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                     € 7.50

Crème brûlée                                                                                                           € 7.50

Ijskoffie met een vleugje amaretto                                                                          € 7.50

Sorbetijs met vers fruit                                                                                            € 7.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            € 8.50

Notenkarameltaart met boerenroomijs                                                                  € 8.50

Brownie met mousse van pure chocolade en kokosijs                                            € 9.50

Grand dessert                                                                                                           € 12.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              € 12.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

DESSERTWIJNEN PER GLAS

Gewurztraminer ‘Vendange Tardive’ Bernard Schoffit, Elzas  2011                                        € 8,25         Rijk, zwoel, klassiek, kruidig en geparfumeerd met een enorme lengte

Elysium `Black Muscat´ California  2012                                                                                                     € 6,25 Heerlijke rode dessertwijn

Muscat de Beaumes de Venise,  Domaine de Coyeux 2007                                                     € 6.25
Een grote bekende uit de Rhône

 

Jaartallen onder voorbehoud

 

 

 

 

 

 

LUNCHKAART

 

4 garnalenkroketten met gefrituurde peterselie, toast en Dijonmosterd              € 12.50

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     € 12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            € 12.50

Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes                                     € 12.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               € 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                € 14.50

Carpaccio, basilicumpesto, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas     € 14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                           € 15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            € 18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.