RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  +  6.50 als hoofdgerecht portie + 12.50

KOUD    12.50

Licht gerookte hertencarpaccio, eendenleverkrullen en cèpesmayonaise (+ 2.50)

Gefrituurde gamba’s met chili-onioncrunch

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+  2.50)

Huisgemaakte wildpaté  met briochetoast en cranberrycompote

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Blini’s met ” Joost’s “ ambachtelijk gerookte zalm, crème fraîche en zalmkaviaar

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise €+ 2.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                      21.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie  31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)  37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 6.50 als hoofdgerecht portie + 12.50

WARM  12.50

Langzaam gegaarde sukade, rucola stamppot  en truffelmayonaise

halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook  en Parmezaanse kaas (+8.50)

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

“ Fish & Chips” met zoet zure komkommersalade en kerriemayonaise

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + 6.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ 2.50 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

 

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                   23.50

In bruisende roomboter gebakken verse Noordzeetong (500 gr) , spinazie, zee groenten
aardappelpuree, citroen en beurre aromatique                                                              dagprijs

VEGETARISCH 12.50

Tarte tatin van tomaat, blauwe kaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met geitenkaas en gedroogde tomaat, basilicumpesto

Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla

Quiche van spinazie, gepocheerd ei en Hollandaisesaus

Gebakken paddenstoelen met gefrituurde brie, port/abrikozen vinaigrette

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                       7.50

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                         8.50

Crème brûlée                                                                                                           8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            8.50

Warme huisgemaakte “apfelstrudel”met kaneelijs                                                  9.50

Notenkarameltaart met boerenroomijs                                                                      9.50

Chocolade bombe van Remy, vanillesaus                                                                 9.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop             12.50

 

LUNCHKAART

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            12.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                           15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.