RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                       Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks.                                                       Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd, als voorgerecht portie  + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

KOUD   € 12.50

Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen, pepermayonaise

Taartje van kreeft met zoetzure komkommer, mango en kreeftenmayonaise ( +€ 5.00)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Huisgemaakte eendenleverterrine met briochetoast en vijgencompote (+ € 2.50 )

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Halve koude kreeft met kropsla, briochetoast en  citroenmayonaise ( + € 6.50)

Joost’s“ ambachtelijk gerookte zalm, rode uienringen, kappertjes, citroenmayonaise en toast

Carpaccio van tonijn, gefrituurde gamba’s, krokant sesamkoekje en wasabimayonaise

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalotazijn       € 17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                                       Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks.                                                     Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd, als voorgerecht portie + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

WARM € 12.50

Langzaam gegaarde rundersukade , risotto met paddenstoelen, truffelmayonaise

Met room knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Slakken met pikante boterolie, knoflook, tomaat en geitenkaas

Spaghettini à la Fruits de Mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

Gamba’s ( 3 stuks Whites No2) uit de oven met knoflook, pikante roomsaus ( +€ 2.50 )

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + € 6.50)

Boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept met koolsla en Mo’s saus

Krokante zwezerik met risotto, jus met morieljes

Gebakken coquilles, zeekraal,  kreeftencurry

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                  € 23.50

In bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                        € 29.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                     € 7.50

ijskoffie met een vleugje amaretto                                                                       € 7.50

Crème brûlée                                                                                                             € 8.50

Sorbetijs met versfruit                                                                                             € 8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                      € 8.50

7th Heaven, ingemaakt rood fruit ,vanille ijs, lobbige room                           € 9.50

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                        € 9.50

Grand dessert                                                                                                             € 12.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop     € 12.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

DESSERTWIJNEN PER GLAS

Gewurztraminer ‘Vendange Tardive’ Bernard Schoffit, Elzas  2011                                        € 8,25         Rijk, zwoel, klassiek, kruidig en geparfumeerd met een enorme lengte

Elysium `Black Muscat´ California  2012                                                                                                     € 6,25 Heerlijke rode dessertwijn

Muscat de Beaumes de Venise,  Domaine de Coyeux 2007                                                     € 6.25
Een grote bekende uit de Rhône

 

Jaartallen onder voorbehoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUNCHKAART

 

 

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     € 12.50

Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes                                     € 12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            € 12.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd € 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               € 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                 € 14.50

Carpaccio, basilicumpesto, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas     € 14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                           € 15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            € 18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.