RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  +  6.75 als hoofdgerecht portie + 13.00

KOUD    13.00

Licht gerookte hertencarpaccio, eendenleverkrullen en cèpesmayonaise (+ 2.50)

Gefrituurde gamba’s met chili-onioncrunch

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ 2.75)

Huisgemaakte wildpaté  met briochetoast en cranberrycompote

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Blini’s met ” Joost’s “ ambachtelijk gerookte zalm, crème fraîche en zalmkaviaar

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise (+ 2.75)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

WARM  13.00

Langzaam gegaarde sukade, rucola stamppot  en truffelmayonaise

halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook  en Parmezaanse kaas (+8.75)

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes
en romige kreeftensaus

“ Fish & Chips” met zoet zure komkommersalade en kerriemayonaise

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + 6.75 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ 2.75 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

VEGETARISCH 13.00

Tarte tatin van tomaat, blauwe kaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met geitenkaas en gedroogde tomaat, basilicumpesto

Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla

Quiche van spinazie, gepocheerd ei en Hollandaisesaus

Gebakken paddenstoelen met gefrituurde brie, port/abrikozen vinaigrette

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise  22.50                                                                     Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      18.50

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                   24.50

In bruisende roomboter gebakken verse Noordzeetong (500 gr) , spinazie, zee groenten
aardappelpuree, citroen en beurre aromatique                                                              dagprijs

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie  32.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)  38.75

3 GANGEN WINTERMENU € 27.50  gedurende de maanden januari en februari van maandag tot en met donderdag
graag bij reservering vermelden “wintermenu”  reserveren@caferestaurantrustwat.nl

 

 NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                             7.75

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                              8.75

Crème brûlée                                                                                                                     8.75

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                              8.75

Warme huisgemaakte “apfelstrudel”met kaneelijs                                                  10.00

Notenkarameltaart met boerenroomijs                                                                      10.00

Chocolade bombe van Remy, vanillesaus                                                                  10.00

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop            13.00

  LUNCHKAART

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     13.00

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            13.00

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               15.00

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                   15.00

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                                  15.50

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            19.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.