RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                                       Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht + € 6.50 als hoofdgerecht + € 12.50

 

KOUD   € 12.50

Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen, pepermayonaise

Taartje van kreeft met zoetzure komkommer, mango en kreeftenmayonaise ( +€ 5.00)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Pata negra met cornichons, gekonfijte tomaat, notensla en zuurdesemcroutons (+ € 5.00)

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Joost’s“ ambachtelijk gerookte zalm, rode uienringen, kappertjes, citroenmayonaise en toast

Rilette van gerookte makreel, appel/ selderijsalade, peper mayonaise

Tartaar van tonijn, gefrituurde gamba’s, krokant sesamkoekje en wasabimayonaise (+€ 2.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines de claires “Hervé No 3”, op schaafijs, citroen en sjalotazijn       € 19.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

WARM € 12.50

Gekonfijte kwartelboutjes, gebakken paddenstoelen en truffelmayonaise

Op de huid geroosterde zeebaars met antiboise

Scholfilet gevuld met mousseline van coquilles en stukjes kreeft

Spaghettini à la fruits de mer met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes                                 en romige kreeftensaus

Gamba’s ( Whites No2) uit de oven met knoflook, chili roomsaus

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept met koolsla en Mo’s saus

Krokante zwezerik met risotto, jus met morieljes

Gebakken coquilles, zeekraal,  vinaigrette met tomaat

Ossenhaas, om en om op de plaat, gebakken eendenlever en truffel ( + € 6.50supl )

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                  € 23.50

Lamsrack met gegrilde groenten, jus met gedroogde tomaat en knoflook                      € 25.00

In bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                        € 29.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

Monte Scroppino                                                                                                   € 7.50

ijskoffie met een vleugje amaretto                                                                     € 7.50

Crème brûlée                                                                                                           € 8.50

Sorbetijs met vers fruit                                                                                         € 8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                   € 8.50

7th Heaven, ingemaakt rood fruit ,vanille ijs, lobbige room                        € 9.50

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                     € 9.50

Grand dessert                                                                                                         € 12.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop  € 12.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

DESSERTWIJNEN PER GLAS

Gewurztraminer ‘Vendange Tardive’ Bernard Schoffit, Elzas  2011                                        € 8,25         Rijk, zwoel, klassiek, kruidig en geparfumeerd met een enorme lengte

Elysium `Black Muscat´ California  2012                                                                                                     € 6,25 Heerlijke rode dessertwijn

Muscat de Beaumes de Venise,  Domaine de Coyeux 2007                                                     € 6.25
Een grote bekende uit de Rhône

 

Jaartallen onder voorbehoud

 

 

 

 

 

 

LUNCHKAART

 

3 garnalenkroketten (Holtkamp 40 gram) met gefrituurde peterselie,
toast en Dijonmosterd                                                                                                      € 12.50

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     € 12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            € 12.50

Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes                                         € 12.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise                  € 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                     € 14.50

Carpaccio, basilicumpesto, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas       € 14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                                    € 15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise              € 18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.