RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                               

Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

KOUD   € 12.50

Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen en pepermayonaise

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Huisgemaakte terrine van eendenlever met briochetoast en vijgencompote( +2.50)

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ € 2.50)

Tartaar van verse- en gerookte zalm, met citroenmayonaise en briochtoast

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Guacamole met gefrituurde gamba’s, tomatensalsa en crème fraiche

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise €+ € 2.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      € 17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                               

Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

WARM € 12.50

Langzaam gegaarde rundsukade , risotto met paddenstoelen, truffelmayonaise

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook en Parmezaanse kaas(+ € 8.50 )

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

“ Fish & Chips” met zoet zure komkommersalade en kerriemayonaise

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + € 6.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ € 2.50 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui en  kreeftencurry

Tarte tatin van tomaat, gegratineerd met geitenkaas, notensla en balsamicostroop

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                  € 23.50

In bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                        € 29.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                     € 7.50

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                         € 7.50

Crème brûlée                                                                                                           € 8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            € 8.50

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelijs                                                         € 9.50

Warme apfelstrudel met vanillesaus en roomijs                                                             € 9.50

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                             € 9.50

Grand dessert                                                                                                           € 12.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              € 12.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

DESSERTWIJNEN PER GLAS

Gewurztraminer ‘Vendange Tardive’ Bernard Schoffit, Elzas  2011                                        € 8,25         Rijk, zwoel, klassiek, kruidig en geparfumeerd met een enorme lengte

Elysium `Black Muscat´ California  2012                                                                                                     € 6,25 Heerlijke rode dessertwijn

Muscat de Beaumes de Venise,  Domaine de Coyeux 2007                                                     € 6.25
Een grote bekende uit de Rhône

 

Jaartallen onder voorbehoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUNCHKAART

 

 

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                         € 12.50

Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes                                           € 12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites               € 12.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd € 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise                 € 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                    € 14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                                   € 15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise             € 18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.