RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                               

Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

KOUD   € 12.50

Dun gesneden gerookte ossenhaas met eendenleverkrullen en pepermayonaise

Guacamole met gefrituurde gamba’s, tomatensalsa en crème fraiche

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ € 2.50)

Huisgemaakte terrine van eendenlever met briochetoast en vijgencompote( +2.50)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Filet Americain van gerookte zalm, met citroenmayonaise en briochetoast

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise €+ € 2.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      € 17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                        Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

WARM € 12.50

Gekonfijte kwartelboutjes , Chinese kool , truffelmayonaise

Whites no1 : grote gamba’s a la plancha met knoflook en pikante roomsaus(+ € 2.50 )

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes, en romige kreeftensaus

“ Fish & Chips” met zoet zure komkommersalade en kerriemayonaise

Halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook en Parmezaanse kaas(+ € 8.50 )

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + € 6.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ € 2.50 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

 

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                    € 23.50

In bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                        € 32.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

VEGETARISCH

Tarte tatin van tomaat, warme geitenkaas, notensla en balsamicostroop              € 12.50

Chinese flensjes, mango, sojabonen, taugé, koriander, pinda, chili- sesam           € 12.50

Bieterballen met tzatziki                                                                                                   € 12.50

Kruidenrisotto met gebakken spinazie en gepocheerd scharrelei                            € 12.50

Springroll met blauwe kaas, zontomaat, pijnboompitten en paddenstoelen        € 12.50

Asperges, boterjus, ei, kriel en peterselie                                                                     € 12.50

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                              € 7.50

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                               € 7.50

Crème brûlée                                                                                                                      € 8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                               € 8.50

Tarte tatin met vanillesaus en roomijs                                                                          € 8.50

Aardbeien Romanoff                                                                                                         € 8.50

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                                € 9.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              € 12.50

 LUNCHKAART

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                         € 12.50

Risotto met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes                                           € 12.50

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites               € 12.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd € 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise                 € 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                    € 14.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                                   € 15.00

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise             € 18.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.