RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                        Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

KOUD   € 12.50

Salade Caprese met Bresaola en basilicumpesto

Guacamole met gefrituurde gamba’s, tomatensalsa en crème fraiche

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ € 2.50)

Huisgemaakte terrine van eendenlever met briochetoast en vijgencompote( +2.50)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Joost’s“ ambachtelijk gerookte zalm, rode ui, kappertjes, citroenmayonaise en toast( + 2.50)

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise €+ € 2.50)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                     € 21.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      € 17.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie € 31.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) € 37.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                                                                                                                                              Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + € 6.50 als hoofdgerecht portie + € 12.50

WARM € 12.50

Gekonfijte kwartelboutjes , gebakken paddenstoelen , truffelmayonaise

Whites no1 : grote gamba’s a la plancha met knoflook en pikante roomsaus(+ € 2.50 )

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

“ Fish & Chips” met zoet zure komkommersalade en kerriemayonaise

Halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook en Parmezaanse kaas(+ € 8.50 )

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + € 6.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ € 2.50 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend prei, taugé, bosui en hoisinsaus

 

 

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                  € 23.50

In bruisende roomboter gebakken hele Noordzee tong(500 gr)                                        € 32.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

VEGETARISCH

Tarte tatin van tomaat,  geitenkaas, notensla en balsamicostroop                        € 12.50

Thaise salade met gefrituurde samoa, chili-sesam vinaigrette                              € 12.50

Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla                                         € 12.50

In panko gefrituurde groene asperges, gepocheerd ei en Hollandaisesaus           € 12.50

Salade met buffelmozzarella, tomaat,  avocado en basilicumpesto                       € 12.50

 

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                      € 7.50

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                         € 8.50

Crème brûlée                                                                                                           € 8.50

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            € 8.50

Tira misu                                                                                                                   € 8.50

Aardbeien Romanoff                                                                                                        € 8.50

Citroentaart met frambozensorbet                                                                         € 9.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              € 12.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u graag vegetarisch? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.