RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                       Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  +  6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD    13.00

Mille feuille met gerookte eenden ham, eendenleverkrullen en truffelmayonaise (+ 2,75)

Guacamole met krokante gamba’s, sweet chili en crème fraiche

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ 2.75)

Huisgemaakte eendenleverterrine  met briochetoast en vijgencompote ( + 2.75)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Blini’s met ” Joost’s “ ambachtelijk gerookte zalm, crème fraîche en zalmkaviaar

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise (+ 2.75)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise                                                                                      22.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn      18.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie  32.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)  38.75

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007                                                                         Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

WARM  13.00

Gebakken zuurkool met Montreal Smoked Brisket, truffelmayonaise

Kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook, Parmezaanse kaas. halve 21.75 hele 42.50

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes                                 en romige kreeftensaus

Op de huid geroosterde zeebaars met antiboise

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + 6.75 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ 2.75 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisinsaus

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                   24.50

Gebakken Black Tiger gamba’s (8/12), met pasta en pikante roomsaus                           27.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 VEGETARISCH 13.00

Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met voorjaarsgroenten, paddenstoelen, gedroogde tomaat, basilicumpesto
Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla

Geroosterde little gem, gefrituurd ei en Hollandaisesaus

Flensjes gevuld met mango, sojabonen, taugé, koriander, pinda’s en chilisesamsaus

NAGERECHTEN

Monte Scroppino                                                                                                     7.75

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                         8.75

Crème brûlée                                                                                                           8.75

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            8.75

Tarte tatin met kaneelijs                                                                                          10.00

Citroentaart van Remy met citroensorbet                                                               10.00

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                             10.00

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              13.00

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

 

 

 

 

 

 

 

LUNCHKAART

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons                     13.00

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            13.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               15.00

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                15.00

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                           15.50

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            19.50

 

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.