Menukaart

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD 13.50
Carpaccio van Runder Rib-eye met pesto en Parmezaanse kaas
Hollandse garnalen met brioche toast en cocktailsaus (+ 2.75)
Terrine van eendenlever met balsamico stroop
Gerookte Ossenhaas met eendenleverkrullen en pepermayonaise
Lamellen van gerookte zalm met eiersalade en rode ui
Tartaar van tonijn met in panko gebakken gamba’s en sesamkletskoppen (+ 2.75)
Kleine pittige “steak tartare” met brioche toast en truffelmayonaise
Sashimi van zalm en tonijn met soja, wasabi, zoet zure gember en wakamé ( + 2.75)

RUST WAT “KLASSIEKERS”
Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise 24.50
Half dozijn Fines de Claires No2, op schaafijs, citroen en sjalot azijn 21.60

ONZE DAGMENU’S
Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie 32.50
3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) 38.75

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

WARM 13.50
Krokant gebakken zwezerik met risotto en rode wijnjus
Gebakken tonijn met roerbakgroenten en Sesam vinaigrette
Spaghettini aux Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus
Gegratineerde kabeljauw met spinazie, Parmezaanse kaas en room
Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus ( + 7.50 )
Sous vide gegaard buikspek met oosterse saus en noodles
Warm gerookte zalm met schorseneren en savora mosterd
Kalfsgehaktballetjes met een stamppotje van rucola en jus
Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en kreeftencurry
Confit de Canard met zuurkool en aardappelpuree
Pompoensoep met curry en kokos

RUST WAT “KLASSIEKER”
“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla 24.50

VEGETARISCH 13.50
Tarte tatin van tomaat met geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop
Springroll met pikante groenten en sesam-chili- vinaigrette
Bieten carpaccio met avocado
Risotto met Parmezaanse kaas en een frisse salade
Truffelpasta
Pompoensoep met curry en kokos

NAGERECHTEN
Scroppino 7.75
IJskoffie met een vleugje Amaretto 8.75
Crème brûlée 8.75
Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine 9.00
Apfelstrudel met kaneelijs 9.50
Chocolade dessert 10.00
Butterscotch met vanille-ijs 9.50
Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop 13.00

LUNCHKAART

Carpaccio van rib-eye op traditionele wijze geserveerd 15.50
Clubsandwich: getoast wit brood, roomkaas, komkommer, gerookte zalm en frites 14.50
3 garnalenkroketten (Holtkamp 40 gr), gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50
Frisse salade met gegratineerde geitenkaas en gembervinaigrette 15.00
Roerei met truffle, brioche toast en salade 15.50
Salade met gebakken coquilles, gefrituurde gamba’s en kerrie mayonaise 19.50
Caesar salade met ansjovis, kip, ei, bacon en croutons 17.50
Ossenhaaspuntjes met pepersaus, salade en frites 22.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

SPECIALITEITEN 2020

Bospaddenstoelensoep met een vleugje truffelolie
13.50

Halve kreeft gegratineerd met Parmezaanse kaas, tomaat en room
29.50

Food-Plank: surprise van koude en warme voorgerechten
vanaf 2 personen
23.50 p.p.

Contactgegevens

Adres

Schapendrift 79, Blaricum

Telefoon

+31 (355) 383 286

Aanmelden Nieuwsbrief