RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  +  6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD EUR 13,50

Pata Negra met gefrituurd scharrelei , Hollandaise-saus (+ 2,75)

Guacamole met krokante gamba’s, sweet chili en crème fraîche

Mille feuille met Hollandse garnalen, witlofsalade en cocktailsaus (+ 2.75)

Bresaola met geitenkaas watermeloen en basilicum

Salade Niçoise met verse gegrilde tonijn op onze eigen wijze

”Joost’s “ ambachtelijk gerookte zalm, briochetoast, rode ui en kappertjes

Salade Caprese met burrata en basilicumpesto

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise (+ 2.75)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade Riche:
een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise 22.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn 18.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie  32.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)  38.75

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

WARM EUR 13,50

Rose gebraden lamsrugfilet, ratatouille, jus met tijm en rozemarijn

Slakken uit de oven met knoflook peterselie, Spaanse peper en geitenkaas

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

Op de huid geroosterde zeebaars met antiboise

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + 7.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

In panko gebakken zeewolffilet, zeegroen en romige kreeftensaus

Saté Kambing: saté van gemarineerde geitenhaas “Singapore style”

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla                                   24.50

Kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook, Parmezaanse kaas. halve 21.75 hele 42.50

 VEGETARISCH 13.00

Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met pikante groenten, sesam-chili- vinaigrette

In panko gebakken brie met rucola, pijnboompitten en portstroop
Couscoussalade met feta, watermeloen en mint

Flensjes gevuld met mango, sojabonen, taugé, koriander, pinda’s en chili-sesamsaus

NAGERECHTEN

 

Monte Scroppino                                                                                                     7.75

ijskoffie met een vleugje Amaretto                                                                         8.75

Crème brûlée                                                                                                           8.75

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine                                            9.00

Aardbeien Romanoff                                                                                               9.50

Citroentaart van Remy met citroensorbet                                                               10.00

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet                             10.00

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop              13.00

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

LUNCHKAART

Gazpacho met Hollandse garnalen                                                                          13.00

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites            14.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette                                15.00

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise               16.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade                                                           15.50

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise            19.50

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.