Menukaart

Gevarieerde menukaart
Maak een keuze uit onze gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Van een traditionele rundercarpaccio tot clubsandwich, je vindt het allemaal op de kaart. Ga voor een lunch keuzemenu met een lekker kopje koffie of stel je lunch samen met meerdere kleinere gerechtjes. Waar je ook voor kiest: alle gerechten worden met evenveel zorg bereid en gepresenteerd door onze chef koks.

Stel je lunch samen
Uniek op onze kaart zijn de ‘Rust Wat à la Blend anno 2007’. Dit zijn gerechten ter grootte van een tussengerecht. Begin met twee gerechten voor de lunch. Daarna kun je altijd nog meer gerechten bijbestellen! Of kies je favoriete gerecht als grotere portie. Het kan allemaal.

Ben je allergisch voor bepaalde producten of eet je iets liever niet? Laat het ons gerust weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

LUNCHKAART

Carpaccio van rib-eye op traditionele wijze geserveerd 14.75
Clubsandwich: getoast wit brood, roomkaas, komkommer, gerookte zalm en frites 15.50
3 garnalenkroketten (Holtkamp 40 gr), gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50
Frisse salade met gegratineerde geitenkaas en gembervinaigrette 15.00
Roerei met truffle, brioche toast en salade 15.50
Salade met gebakken coquilles, gefrituurde gamba’s en kerrie mayonaise 19.50
Salade met boerenkip en gamba’s 14.50
Ossenhaas puntjes met pepersaus, salade en frites 23.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

BORRELKAART

Brioche toast met gerookte zalm 3.35
Samosa (6 stuks) 8.45
Gruyere balletjes (6 stuks) 5.25
Garnalenkroketjes van Holtkamp (6 stuks) 17.50
Oesters (per stuk) Fine Claire No2 3.60
Pata Negra met Manchego kaas 12.75
Brioche toast met steak tartaar 2.75
Sashimi met zalm en tonijn 16.25
Gambastaartjes (6 stuks) 8.25
Bitterballen (6 stuks) 6.75

Van klassiekers tot wisselende seizoensgerechten
Natuurlijk mogen onze klassiekers niet ontbreken op de menukaart, maar je kunt bij ons ook terecht voor wisselende seizoensgerechten. Wij serveren heerlijke, verrassende combinaties voor iedereen. Wijntje erbij? Vraag dan naar onze uitgebreide wijnkaart.

Je diner samenstellen
Houd je van kleine of grotere porties? Het kan allemaal als je uit eten gaat bij restaurant Rust Wat. Zo bieden wij de ‘Rust Wat à la Blend anno 2007’ gerechten. Dit zijn gerechten ter grootte van een tussengerecht. Voor het diner adviseren wij om te starten met drie gerechten. Je kunt altijd meer gerechten bijbestellen of kiezen voor een kleinere voorgerecht of juist een grotere hoofdgerecht portie. Of kies voor een driegangenkeuzemenu met een voor-, hoofd- en nagerecht.

Ben je allergisch voor bepaalde producten of eet je iets liever niet? Laat het ons gerust weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 7.25 als hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD 14.75
Carpaccio van Runder Rib-eye met pesto en Parmezaanse kaas
Guacamole met gefrituurde gamba’s, chilisaus en crème fraîche
Vitello Tonato; Hollands kalfsvlees met tonijnmayonaise
Lamellen van gerookte zalm met eiersalade en rode ui
Carpaccio van tonijn met in panko gebakken gamba’s en sesamkletskoppen (+ 2.75)
Kleine pittige “steak tartare” met brioche toast en truffelmayonaise
Sashimi van zalm met soja, wasabi, zoet zure gember en wakamé ( + 2.75)

RUST WAT “KLASSIEKERS”
Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise 24.50
Half dozijn Fines de Claires No2, op schaafijs, citroen en sjalot azijn 21.60

ONZE DAGMENU’S
Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie 33.50
3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht) 38.75

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie + 7.25 als hoofdgerecht portie + 12.75

WARM 14.75
Krokant gebakken zwezerik met risotto en rode wijnjus
Gebakken tonijn met roerbakgroenten en Sesam vinaigrette
Spaghettini aux Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus
Lamsrack met ratatouille en portjus
Zeebaars van de grill met pasta en antiboise
Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus ( + 7.50 )
Scholfilet met aardappelpuree, zeegroenten en hollandaise saus
Gebakken coquilles met zeekraal, bosui, tomaat en kreeftencurry
Flensje gevuld met geconfrijte eend, Oosterse groenten en Hoisin
Pompoensoep met curry en kokos

RUST WAT “KLASSIEKER”
“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla 24.50

VEGETARISCH 14.75
Tarte tatin van tomaat met geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop
Springroll met pikante groenten en sesam-chili- vinaigrette
Bieten carpaccio met avocado
Risotto met Parmezaanse kaas en een frisse salade
Truffelpasta
Pompoensoep met curry en kokos

NAGERECHTEN
Scroppino 7.75
IJskoffie met een vleugje Amaretto 8.75
Crème brûlée 8.75
Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine 9.00
Aardbeien Romanoff 9.50
Vers fruit met sorbetijs 8.50
Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop 13.00

SPECIALITEITEN 2020

Food-Plank: assorti van koude en warme voorgerechten
vanaf 2 personen
25.50 p.p.

1/2 kreeft gegratineerd met Parmezaanse kaas en tomaat en room.
Geserveerd met pasta
27.50 p.p.

Contactgegevens

Adres

Schapendrift 79, Blaricum

Telefoon

+31 (355) 383 286

Aanmelden Nieuwsbrief