RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007

Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.

voorgerecht portie + 6.75 hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD
13.50

Pata Negra met gefrituurd scharrelei, Hollandaise-saus
(+ 2,75)

Guacamole met krokante gamba’s, sweet chili en crème fraîche

Mille feuille met Hollandse garnalen, witlofsalade en cocktailsaus
(+ 2.75)

Gerookte Ossenhaas, eendenleverkrullen en pepermayonaise

Ambachtelijk gerookte zalm, briochetoast, rode ui en kappertjes

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise
(+ 2.75)

Kleine pittige “steak tartare” met brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi, zoet zure gember en wakamé

RUST WAT “KLASSIEKERS”

Salade Riche: een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise
22.50

Half dozijn Fines de Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn
18.50

DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie
32.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)
38.75

WARM
13.50

Krokant gebakken zwezerik met risotto en rodewijnjus

Gebakken tonijn, roerbakgroenten en Oosterse saus

Spaghettini aux Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

Roodbaars met tomatenrisotto

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus
( + 7.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Gebakken scholfilet, puree, hollandse garnalen en Beurre Blanc

Saté Kambing: saté van gemarineerde geitenhaas “Singapore style”

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisinsaus

Romige mosterdsoep met mosselen

RUST WAT “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla
24.50

In knoflook gebakken Black Tiger Gamba’s (8/12) met pasta
26.50

VEGETARISCH
13.50

Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met pikante groenten, sesam-chili- vinaigrette

In panko gebakken brie met rucola, pijnboompitten en portstroop

Parmezaanrisotto en frisse salade

Salade Caprese met burrata en basilicumpesto

Mosterdsoep met croutons

NAGERECHTEN

Scroppino
7.75

ijskoffie met een vleugje Amaretto
8.75

Crème brûlée
8.75

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine
9.00

Apfelstrudel met kaneelijs
9.50

Chocolade bombe van Remy
10.00

Noten caramel-taart met vanille ijs
9.50

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop
13.00

LUNCHKAART

Runder-carpaccio traditioneel
13.00

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites
14.50

3 garnalenkroketten (Holtkamp 40 gr), gefrituurde peterselie, toast en mosterd
14.50

Frisse salade met geitenkaas en gembervinaigrette
15.00

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise
16.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade
15.50

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise
19.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.